Апарат для виробництва пасти Sirman Sinfonia: продаж і доставка від компанії ПромТорг

Характеристики Апарат для виробництва пасти Sirman Sinfonia

Апарат для виробництва пасти Sirman Sinfonia – користується популярністю на професійних кухнях підприємств громадського харчування, які переважно спеціалізуються на італійській кухні.

Корпус та шнек виготовлені з якісної нержавіючої сталі, корпус фільєри діаметром 59 мм – із нікелевої бронзи. Широкий діапазон зміни форматів. Передбачена кришка з нержавіючої сталі, а також зручна знімна лійка, що дозволяє додати рідини в процесі роботи апарату. Мотор тесторізки стандартний зі змінною швидкістю. Об'єм бака становить 6 л, об'єм тесту – до 2,5 кг. Є можливість додатково придбати двигун тесторізки зі змінною швидкістю.

Параметри виробу – 263х577х407 мм, вага – 42 кг, напруга – 220 В, потужність – 0,37 кВт, продуктивність – 5кг/год.
 

Быстрый заказ

Цена: 77024 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
83721
по 27907
₴ в мес
90616
по 15102
₴ в мес
102698
по 10269
₴ в мес

Компанія ПромТорг Україна пропонує купити апарати для виробництва пасти Sirman Sinfonia (Сірман, Італія) за найкращою ціною. Обладнання використовується на підприємствах з виробництва макаронних виробів та забезпечує оперативне виготовлення великого обсягу продукції у будь-який час. Замовити апарати для виробництва пасти Sirman Sinfonia ви можете у наших менеджерів за телефоном +38 (066) 163-09-05. Всі прилади сертифіковані та відповідають стандартам якості, що висуваються до сучасного технологічного обладнання для підприємств харчування. Професійний апарат для виробництва пасти Sirman Sinfonia (Сірман, Італія), купити який ви можете у компанії ПромТорг, доступний для продажу в кредит або лізинг на вигідних умовах терміном на 3, 6, 10 місяців. Також,

Апарат для виробництва пасти Sirman Sinfonia, купити який ви можете за доступною ціною, має корпус із якісної нержавіючої сталі Aisi 304. Корпус фільєри діаметром 59 мм – з нікелевої бронзи. Широкий діапазон зміни форматів. Передбачена кришка з нержавіючої сталі, а також зручна знімна лійка, що дозволяє додати рідини в процесі роботи апарату. Мотор тесторізки стандартний зі змінною швидкістю. Є можливість додатково придбати двигун тесторізки зі змінною швидкістю.

Машина для виробництва пасти Sirman Sinfonia (Сірман, Італія) має такі технічні характеристики:

  • об'єм бака – 6 л;
  • місткість тесту – до 2,5 кг борошна;
  • продуктивність – 5 кг/година;
  • габарити машини – 263х577х407 мм;
  • вага – 42 кг;
  • напруга - 220 В;
  • потужність – 0,37 квт.

Придбати апарати для виробництва пасти Sirman Sinfonia (Сірман, Італія) ви можете за найкращою ціною у офіційного дистриб'ютора компанії ПромТорг. З усіх питань, що стосуються конфігурацій, наявності та вартості вас проконсультують наші менеджери за телефоном +38 (066) 163-09-05. Доставка – 1-3 дні. Вартість може змінюватися заводом-виробником.