Апарат для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15: продаж і доставка від компанії ПромТорг

Характеристики Апарат для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15

Апарат для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15, купити який ви можете у компанії ПромТорг  – професійне обладнання, призначене для замісу тіста для пасти та поділ отриманого тесту на кілька різновидів пасти. Застосовується на підприємствах комунального харчування, де готують страви італійської кухні.

Корпус виробу виготовлений з якісної нержавіючої сталі марки Aisi 304. Машина дуже компактна, не займає багато місця. Корпус фільєри виготовлений із нікелевої бронзи, шнек – з нержавіючої сталі. Фільєри мають діаметр 70 мм із великим діапазоном зміни форматів. Вбудований потужний вентильований двигун із охолодженням. Пристрій можна використовувати у важких умовах експлуатації за рахунок форсованої системи повітряного охолодження. Зручна знімна чаша для додавання рідких інгредієнтів консистенції. Спіраль та бак легко знімаються, дезінфікуються та чистяться.

Габарити – 597х595х656 мм, напруга – 220 В, потужність – 0,75 кВт, вага – 49 кг, продуктивність – 16 кг/година, об'єм бака – 20 л, місткість тіста – 4 кг, завантаження борошна – 3 кг.
 

Быстрый заказ

Цена: 129074 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
140297
по 46765
₴ в мес
151851
по 25308
₴ в мес
172098
по 17209
₴ в мес

Компанія ПромТорг Україна пропонує купити апарати для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15 (Сірман, Італія) за найкращою ціною. Обладнання використовується на підприємствах з виробництва макаронних виробів та забезпечує оперативне виготовлення великого обсягу продукції у будь-який час. Замовити апарати для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15 ви можете у наших менеджерів за телефоном +38 (066) 163-09-05. Всі прилади сертифіковані та відповідають стандартам якості, що висуваються до сучасного технологічного обладнання для підприємств харчування. Професійний апарат для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15 (Сірман, Італія), купити який ви можете у компанії ПромТорг, доступний для продажу в кредит або лізинг на вигідних умовах терміном на 3, 6, 10 місяців. Також,

Апарат для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15, купити який ви можете за доступною ціною, має корпус з якісної нержавіючої сталі Aisi 304. Машина дуже компактна, не займає багато місця. Корпус фільєри виготовлений із нікелевої бронзи, шнек – з нержавіючої сталі. Фільєри мають діаметр 70 мм із великим діапазоном зміни форматів. Вбудований потужний вентильований двигун із охолодженням. Пристрій можна використовувати у важких умовах експлуатації за рахунок форсованої системи повітряного охолодження. Зручна знімна чаша для додавання рідких інгредієнтів консистенції. Спіраль та бак легко знімаються, дезінфікуються та чистяться.

Машина для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15 (Сірман, Італія) має такі технічні характеристики:

  • об'єм бака – 20 л;
  • місткість тесту – до 4 кг борошна;
  • продуктивність – 16 кг/год);
  • габарити машини – 597х406х516 мм;
  • вага – 49 кг;
  • напруга - 220 В;
  • потужність – 0,75 квт.

Придбати апарати для виробництва пасти Sirman Sirpasta Y15 (Сірман, Італія) ви можете за найкращою ціною у офіційного дистриб'ютора компанії ПромТорг. З усіх питань, що стосуються конфігурацій, наявності та вартості вас проконсультують наші менеджери за телефоном +38 (066) 163-09-05. Доставка – 1-3 дні. Вартість може змінюватися заводом-виробником.