Коптильня гарячого та холодного копчення

Найкращі ціни на коптильні камери ✔ 100% гарантія якості ✔ доставка по Україні ✔ продаж в кредит ✔ сервіс

Купити коптильню для гарячого та холодного копчення

Компанія ПромТорг Україна пропонує за вигідною вартістю купити коптильню . Даний апарат дозволяє готувати копченості з риби, птиці та інших тварин і тим самим дивувати відвідувачів у кафе, ресторанах, їдальнях. Коптильня гарячого та холодного копчення встановлюється на підприємствах громадського харчування, цехах з обробки м'яса та риби, супермаркетах. Замовити обладнання ви можете у наших менеджерів за телефоном +38(066)1630905. Коптильні гарячого та холодного копчення, купитиякі ви можете в компанії ПромТорг, доступні для продажу в кредит або лізинг на 3, 6, 10 місяців на вигідних умовах. Наші фахівці подбають про доставку купленого обладнання до будь-якої точки України. Також ми пропонуємо гарантійне та сервісне обслуговування всіх куплених товарів у нашій компанії.

Основні види коптилен 

Професійна коптильня – це по суті духова шафа або піч, в якій передбачено камеру для згоряння дерев'яної тріски. Таким чином, є два способи приготування:

  • Гаряче копчення, коли продукт нагрівається та одночасно обдається димом.
  • Холодне копчення без нагріву печі.

Найбільшою популярністю у рестораторів користується метод гарячого копчення, оскільки він є менш тривалим, ніж метод холодного копчення. До того ж гаряче копчення забезпечує збереження вологи та соковитості продукту. Тому м'ясо та риба гарячого копчення відрізняються особливою ніжністю. Однак після гарячого копчення термін придатності продукту не перевищує 7 діб за умови зберігання в холодильнику, у той час як холодне копчення забезпечує продуктам термін зберігання тривалістю від 1 місяця до 2-3х років. У процесі холодного копчення відбувається обкурювання димом з температурою від 18 до 25 градусів. Це призводить до зневоднення їжі та насичення її коптильними речовинами, які мають антисептичну дію. При цьому тривалість холодного копчення від 8-10 годин до декількох днів залежно від габаритів продукту.

Залежно від сфери застосування можна виділити:

  • промислові коптильні шафи для закладів комунального харчування;
  • побутові міні-коптильні для дому .

Виробничі коптильні камери відрізняються габаритами, місткістю, потужністю та специфічними особливостями. Вони розраховані на копчення продуктів у великих обсягах. Для домашнього використання найбільш підходящим варіантом можуть послужити невеликі коптильні.

На нашому сайті ви знайдете як окремі коптильні для виробництва , так і коптильні для пароконвектоматів.  Вони являють собою ємність компактного розміру, виготовлену з нержавіючої сталі та оснащену нагрівальними елементами. Сюди насипають тирсу, після чого пристрій підключається до контролера та розміщується на верхньому піддоні робочої камери. Також його іноді кладуть зовні у верхній ділянці пароконвектомату.

За типом палива коптильні бувають:

  • газові;
  • електричні;
  • вугільні (дерев'яні).

Важливою перевагою електричних коптилен є зручність використання, оскільки таке обладнання не потребує постійного контролю. Виставивши необхідний час і температуру, можна не перейматися безпекою роботи агрегату. У нас ви також можете купити смокер гриль , який можна використовувати не тільки як коптильню, а й як мангал, барбекю або гриль. Це обладнання працює на вугіллі або дровах.

Переваги електричних коптилен

Електрична коптильня  працює у режимі гарячого чи холодного копчення, що може сприяти розширенню асортименту страв у закладі. Дане обладнання характеризується такими перевагами:

  • мінімальна витрата електроенергії та деревини;
  • зниження витрат на закупівлю делікатесів;
  • повна впевненість як готовий продукт.
  • Приготування виробу проводиться без неконтрольованих перепадів температури. При необхідності температура регулюється вручну або автоматично;
  • Легкість експлуатації. Щоб приготувати продукти в електричній коптильні, необов'язкові спеціальні навички чи досвід. Достатньо вибрати необхідний температурний режим згідно з інструкцією, що додається;
  • Компактність конструкції. Електрична коптильня має невеликі габарити та не займає багато простору.

Привабливість процесу копчення полягає також у тому, що не потрібно використовувати олію та інші добавки. М'ясні та рибні заготовки можна отримати у власному соку.

Особливості коптильних камер від компанії ПромТорг

Коптильні камери в асортименті компанії ПромТорг призначені для приготування м'яса, риби, птиці холодним або гарячим копченням. Вони є каркас, на дні якого закріплені опори. Є навісні двері з термостійким ущільнювачем. Пристрої мають панель управління, за рахунок якої є можливість контролювати час і температуру теплової обробки продуктів. Для зручності та простоти експлуатації в комплект поставки входять решітки для укладання м'яса або риби, лоток під тирсу і піддон для збору жиру, що виділяється. Внизу пристроїв розташований ТЕН, на який встановлюється лоток з тирсою. Корпус та комплектуючі повністю виготовлені з нержавіючої сталі.

Продаж коптильон для гарячого та холодного копчення

Придбати коптильню для гарячого та холодного копчення ви можете за вигідною ціною в компанії ПромТорг. Ми займаємося виготовленням даного виду установок понад 10 років і використовуємо лише якісні матеріали та комплектуючі. Коптильня гарячого та холодного копчення доступна для продажу у кредит або лізинг терміном на 3, 6, 10 місяців на вигідних умовах. З питань вартості, наявності та доставки обладнання, звертайтесь до наших спеціалістів за телефоном +38(066)1630905.