Електрична коптильна камера для холодного та гарячого копчення СМОК-8 на 60 кг.

Характеристики Електрична коптильна камера СМОК-8

  • Виробник: ПромТорг, Україна
  • тип: електрична;
  • вид: промислова;
  • режими: холодне та гаряче копчення;
  • Габаритні розміри – 700х600х1400 мм;
  • Розміри грат – 640х550 мм;
  • Напруга – 220В;
  • Потужність – 5 кВт;
  • П'ять рівнів полиць;
  • Електронна система керування;
  • Матеріал – нержавіюча сталь;
  • Термостійкий силіконовий ущільнювач дверей;
  • Теплоізоляція – 30 мм;
  • Діаметр димоходу – 130 мм;
  • Заслінка викиду диму (шибер) - під витяжну парасольку;
  • Завантаження продукту 60 кг.

Быстрый заказ

Цена: 98400 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
106956
по 35652
₴ в мес
115764
по 19294
₴ в мес
131200
по 13120
₴ в мес

Особливості електричної коптильні для холодного та гарячого копчення СМОК-8

Електрична коптильна камера СМОК-8 на 60 кг завантаження є каркасом з навісними дверима і термостійким ущільнювачем. За допомогою панелі керування є можливість регулювання температури та часу теплової обробки. У комплект поставки входять решітки для розміщення продуктів копчення, піддон для збирання жиру та лоток під тирсу. Усередині камери встановлені ТЕНи, на які встановлюється лоток із тирсою.

Електрична коптильна шафа СМОК-8 українського виробництва працює в 2-х режимах:

  • гаряче копчення - нагрівання відбувається спочатку густим і гарячим димом (150 ° С), температура якого поступово знижується.
  • холодне копчення - відбувається з допомогою холодного диму температурою трохи більше 20 °З м'яса і 40 °З риби.

Гаряче копчення рекомендується для продуктів із невеликою кількістю жиру. Приготування займає 2-2,5 години. Холодне копчення підходить для жирних страв. Процес займає від 5 до 7 діб. 

Електрична коптильна камера для холодного та гарячого копчення СМОК-8 призначена для встановлення на підприємствах громадського харчування, цехах з обробки м'яса та риби, супермаркетах для приготування копченостей з м'яса, риби, сала, птиці, сиру.

Купити коптильну камеру для холодного та гарячого копчення СМОК-8 від компанії ПромТорг

Торгово-виробниче підприємство ПромТорг Україна пропонує купити електричну коптильну камеру для холодного та гарячого копчення СМОК-8 зі знижкою та гарантією від виробника. Наші менеджери допоможуть у підборі відповідної моделі та грамотно проконсультують з будь-якого питання. Ми організовуємо швидку доставку по всій Україні, гарантійне та сервісне обслуговування. Товари доступні для продажу на виплат або кредит терміном на 3,6 і 10 місяців на вигідних умовах. Щоб оформити замовлення, телефонуйте +38(066)1630905 або залишайте заявку на сайті.