Електрична коптильна камера для холодного та гарячого копчення СМОК-8 на 60 кг.
Характеристики Електрична коптильна камера СМОК-8
- Виробник: ПромТорг, Україна
- тип: електрична;
- вид: промислова;
- режими: холодне та гаряче копчення;
- Габаритні розміри – 700х600х1400 мм;
- Розміри грат – 640х550 мм;
- Напруга – 220В;
- Потужність – 5 кВт;
- П'ять рівнів полиць;
- Електронна система керування;
- Матеріал – нержавіюча сталь;
- Термостійкий силіконовий ущільнювач дверей;
- Теплоізоляція – 30 мм;
- Діаметр димоходу – 130 мм;
- Заслінка викиду диму (шибер) - під витяжну парасольку;
- Завантаження продукту 60 кг.
Быстрый заказ
- Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
- Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
- Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
- Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
рассрочка
до 10 мес
- Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
- Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
на 3 мес. | на 6 мес. | на 10 мес. |
106956 по 35652 ₴ в мес |
115764 по 19294 ₴ в мес |
131200 по 13120 ₴ в мес |
Особливості електричної коптильні для холодного та гарячого копчення СМОК-8
Електрична коптильна камера СМОК-8 на 60 кг завантаження є каркасом з навісними дверима і термостійким ущільнювачем. За допомогою панелі керування є можливість регулювання температури та часу теплової обробки. У комплект поставки входять решітки для розміщення продуктів копчення, піддон для збирання жиру та лоток під тирсу. Усередині камери встановлені ТЕНи, на які встановлюється лоток із тирсою.
Електрична коптильна шафа СМОК-8 українського виробництва працює в 2-х режимах:
- гаряче копчення - нагрівання відбувається спочатку густим і гарячим димом (150 ° С), температура якого поступово знижується.
- холодне копчення - відбувається з допомогою холодного диму температурою трохи більше 20 °З м'яса і 40 °З риби.
Гаряче копчення рекомендується для продуктів із невеликою кількістю жиру. Приготування займає 2-2,5 години. Холодне копчення підходить для жирних страв. Процес займає від 5 до 7 діб.
Електрична коптильна камера для холодного та гарячого копчення СМОК-8 призначена для встановлення на підприємствах громадського харчування, цехах з обробки м'яса та риби, супермаркетах для приготування копченостей з м'яса, риби, сала, птиці, сиру.
Купити коптильну камеру для холодного та гарячого копчення СМОК-8 від компанії ПромТорг
Торгово-виробниче підприємство ПромТорг Україна пропонує купити електричну коптильну камеру для холодного та гарячого копчення СМОК-8 зі знижкою та гарантією від виробника. Наші менеджери допоможуть у підборі відповідної моделі та грамотно проконсультують з будь-якого питання. Ми організовуємо швидку доставку по всій Україні, гарантійне та сервісне обслуговування. Товари доступні для продажу на виплат або кредит терміном на 3,6 і 10 місяців на вигідних умовах. Щоб оформити замовлення, телефонуйте +38(066)1630905 або залишайте заявку на сайті.