Електрична коптильна камера для холодного та гарячого копчення ПромТорг (Україна)

Характеристики Коптильна камера від Українського виробника ПромТорг

  • Виробник: ПромТорг, Україна
  • тип: електрична;
  • вид: промислова;
  • режими: холодне та гаряче копчення;
  • Габаритні розміри – 700х600х1400 мм;
  • Розміри грат – 640х550 мм;
  • Напруга – 220В;
  • Потужність – 5 кВт;
  • П'ять рівнів полиць;
  • Електронна система керування;
  • Матеріал – нержавіюча сталь;
  • Термостійкий силіконовий ущільнювач дверей;
  • Теплоізоляція – 30 мм;
  • Діаметр димоходу – 130 мм;
  • Заслінка викиду диму (шибер) - під витяжну парасольку;
  • Завантаження продукту 60 кг.

Быстрый заказ

Цена: 82000 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
89130
по 29710
₴ в мес
96470
по 16078
₴ в мес
109333
по 10933
₴ в мес

Особливості електричної коптильні для холодного та гарячого копчення

Коптильна камера є каркасом з навісними дверима і термостійким ущільнювачем. За допомогою панелі керування є можливість регулювання температури та часу теплової обробки. У комплект поставки входять решітки для розміщення продуктів копчення, піддон для збирання жиру та лоток під тирсу. Усередині камери встановлені ТЕНи, на які встановлюється лоток із тирсою.

Коптильна шафа українського виробництва працює в 2-х режимах:

  • гаряче копчення - нагрівання відбувається спочатку густим і гарячим димом (150 ° С), температура якого поступово знижується.
  • холодне копчення - відбувається з допомогою холодного диму температурою трохи більше 20 °З м'яса і 40 °З риби.

Гаряче копчення рекомендується для продуктів із невеликою кількістю жиру. Приготування займає 2-2,5 години. Холодне копчення підходить для жирних страв. Процес займає від 5 до 7 діб. 

Коптильна камера для холодного та гарячого копчення призначена для встановлення на підприємствах громадського харчування, в цехах з обробки м'яса та риби, супермаркетах для приготування копченостей з м'яса, риби, сала, птиці, сиру.

Купити коптильну камеру для холодного та гарячого копчення від компанії ПромТорг

Торгово-виробниче підприємство ПромТорг Україна пропонує купити коптильну камеру для холодного та гарячого копчення зі знижкою та з гарантією від виробника. Наші менеджери допоможуть у підборі відповідної моделі та грамотно проконсультують з будь-якого питання. Ми організовуємо швидку доставку по всій Україні, гарантійне та сервісне обслуговування. Товари доступні для продажу на виплат або кредит терміном на 3,6 і 10 місяців на вигідних умовах. Щоб оформити замовлення, телефонуйте +38(066)1630905 або залишайте заявку на сайті.