Професійна електрична м'ясорубка для громадського харчування

►Найкращі ціни від виробника на професійні м'ясорубки ✔ 100% гарантія якості ✔ доставка по Україні ✔ продаж в лізинг ✔ сервіс

Купити промислову електричну м'ясорубку

Торгово-виробниче підприємство ПромТорг Україна пропонує широкий асортимент кухонного обладнання таких торгових марок як ТоргМаш, Sirman, Everest, Apach, HURAKAN, Bogazici, Panasonic, Innotech. Тут ви легко можете купити промислову електричну м'ясорубку  для виробництва фаршу та ковбаси з потрібними характеристиками. З усіх питань, що виникають, ви можете звернутися до наших спеціалістів за телефоном +38(066)1630905. 

Професійна електрична м'ясорубка 

Якісна та надійна професійна електрична м'ясорубка потрібна на будь-якому підприємстві комунального харчування. З переробленого м'яса чи риби готують велику кількість страв. На сьогоднішній день існує три види ножових систем у даному професійному обладнанні:

  • Enterprise;
  • 1/2 Unger (напівунгер);
  • Unger (повний унгер).

Система ножів Enterprise

Це найбільш проста та фінансово доступна конструкція, яка складається із шнека, одностороннього ножа, решітки з отворами різних діаметрів та притискної гайки. Система ножів Enterprise забезпечує мінімальне навантаження на мотор за відносно високої продуктивності. До її недоліків належать:

  • неможливість помелу низькоякісної сировини;
  • неможливість застосування дрібних ґрат при першому помелі.

Подібну техніку рекомендується використовувати для обробки відвареного м'яса, риби та вирізки. Вона ідеально підходить для застосування у невеликих закладах із невисокою продуктивністю переробки.

Особливості м'ясорубок Unger 

Це найдорожча конструкція, в якій є два двосторонні ножі. Така система передбачена у м'ясорубці виробництва Білорусь МІМ 150 . Вона забезпечує високий рівень помелу будь-яких сортів м'яса. М'ясорубка Unger використовується переважно на м'ясообробних підприємствах та у великих цехах харчових організацій. Її застосування дозволяє скоротити час обробки м'яса майже вдвічі та використовувати сировину будь-якої якості.

Конструкція 1/2 Unger 

Пристрій цього типу складається з шнека, підрізного та двостороннього ножів, фінальної решітки та притискної гайки. Вона забезпечує високу якість помелу будь-яких сортів м'яса. При використанні конструкції 1/2 Unger можна застосовувати фінальні паштетні грати (з отворами розміром 2-3 мм) вже за першого помелю. Недолік системи напівунгер полягає у неможливості використання ґрат малого діаметра при обробці найбільш грубих сортів м'яса. Подібна техніка вважається універсальним рішенням для більшості підприємств громадського харчування із середніми обсягами виробництва фаршу.

Особливості промислових м'ясорубок 

Більшість промислових м'ясорубок мають функцію реверс , яка дозволяє зробити прокручування шнека у зворотний бік при забиванні ножів. Підприємства надають перевагу приладам з охолодженням продукту, оскільки охолоджене м'ясо має більш тривалий термін зберігання. Промислові м'ясорубки виконують такі маніпуляції:

  • подрібнюють та нарізають овочі;
  • вичавлюють сік; 
  • роблять тонкий помел (для сосисок та ковбаси);
  • виготовляють пасту з томатів.

Переваги професійних електричних м'ясорубок

Даному обладнанню властиві такі переваги:

  • Висока продуктивність професійних м'ясорубок залежить від потужності обладнання. Вона визначає кількість м'яса, яке переробляється за одиницю часу. 
  • різноманітність функцій - існує величезна кількість насадок, що дозволяють виконувати нарізку, терку та подрібнення продуктів;
  • якісні матеріали – корпус та ножові системи більшості електричних м'ясорубок виготовлені з нержавіючої сталі;
  • функція реверсу - опція самоочищення решітки від прожилок, що залишилися;
  • безпека – вбудована система блокування, а двигун захищений від перегріву системою вентиляції;
  • простота керування з допомогою автоматизації машини. Для закладки продуктів використовується спеціальний бункер, м'ясорубка включається простим натисканням кнопки, далі процес йде всередині пристрою, де м'ясо пересувається штовхачем і подається на подрібнення;
  • розбірна конструкція - дозволяє регулярно проводити гігієнічне чищення апарату.

Виробнича м'ясорубка: важливі моменти у виборі

Вибираючи виробничу електром'ясорубку, обов'язково потрібно враховувати її потужність, так як цей показник тісно пов'язаний зі швидкістю обробки. Також варто звернути увагу на матеріал та форму корпусу. Якщо він опуклий, то тарілку для готового фаршу впритул не приставити, а це не дуже зручно. Краще вибирати варіант такої форми, яка дозволяє поставити ємність впритул, щоб оброблене м'ясо не падало на стільницю. Моделі з харчового пластику легші, але вони можуть змінювати колір з часом і менш стійкі до ударів, ніж металеві. Купити професійну м'ясорубку можна у компанії ПромТорг. Найякісніші моделі в обов'язковому порядку мають функцію реверсу, що надає можливість прокрутити штекер у зворотний бік, після чого пристрій перенесе назад частинки, що його забили.

Продуктивність та заточування ножів

Моделі з мінімальною продуктивністю підійдуть підприємствам, де за зміну використовують не більше 10 кг м'яса. Для закладів харчування з кількістю посадкових місць до 100, краще вибирати модель із показником продуктивності 140 – 160 кг/год. Для закладів більшого формату оптимально підійдуть м'ясорубки з продуктивністю годинника від 300 кг. Потужність приладу має відповідати продуктивності. Особлива увага приділяється матеріалу, з якого виконано ножову систему. Стандартний ніж вимагає заточування не частіше 1-2 разів на рік. Є моделі м'ясорубок, у яких не передбачено заточування ножа за рахунок високої якості сталі. Додатковим плюсом комплектації професійної м'ясорубки може бути наявність ножів, що самозаточуються.  

Неймовірна ціна на електричні м'ясорубки в ПромТорг |

Доступні ціни, великий модельний ряд та 100% гарантія якості обладнання запорука успіху нашої компанії. Також ми організовуємо безпечну та оперативну доставку по всій Україні, гарантійне та сервісне обслуговування. Всі прилади сертифіковані та відповідають стандартам якості, що висуваються до сучасного технологічного обладнання для підприємств харчування. До того ж товари доступні для продажу в кредит або лізинг на вигідних умовах строком на 3, 6, 10 місяців.