М'ясорубка Fimar TR12/S 1ph Enterprise на 220В
Характеристики М'ясорубка Fimar TR12/S 1ph Enterprise
- Виробник: Fimar, Італія;
- Продуктивність – 160 кг/година;
- Система ножів - Enterprise (Ентерпрайс);
- Напруга 220В;
- Потужність 0,75 квт;
- без реверсу;
- Діаметр отворів у решітці 6 мм.
- Діаметр завантажувальної горловини 56 мм.
- Бункер – нержавіюча сталь, корпус – алюміній;
- Габарити: 250x540x430 мм.
Быстрый заказ

- Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
- Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
- Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
- Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
рассрочка
до 10 мес

- Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
- Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
на 3 мес. | на 6 мес. | на 10 мес. |
29796 по 9932 ₴ в мес |
32250 по 5375 ₴ в мес |
36550 по 3655 ₴ в мес |
Особливості обладнання
М'ясорубка професійна Fimar TR12/S 1ph використовується на професійній кухні та підприємствах торгівлі м'ясною та рибною продукцією для подрібнення свіжого м'яса та риби до стану фаршу. Відрізняється міцністю конструкції корпусу, невибагливістю в роботі та компактними розмірами. Ідеальний варіант для невеликих кухонь та торгових точок з обмеженою площею.
Всі елементи м'ясорубок Fimar TR12/S 1ph виготовлені з нержавіючої сталі. М'ясорубки прості в експлуатації та управлінні. Міцні та надійні, легко розбираються, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займають мінімум місця. В комплект входить решітка з нержавіючої сталі Ø 6 мм і нож, що самозаточується з нержавіючої сталі. Бункер виготовлений із нержавіючої сталі, корпус - алюміній.
Використання м'ясорубки Fimar TR12/S 1ph
Продуктивність м'ясорубки Fimar TR12/S 1ph до 250 кг готового фаршу за годину. Тривала робота м'ясорубки вхолосту (без завантаження продукту) не допускається, оскільки при сухому терті, що виникло, затиснені ножі і решітки виходять з ладу. При інтенсивному використанні приладу кожні 45 хвилин потрібно зупинити і дати охолонути 15 хвилин. Також необхідно щодня проводити очищення пристрою.
Купити професійну м'ясорубку Fimar TR12/S 1ph
Придбати електричну м'ясорубку Fimar TR12/S 1ph (Фімар, Італія), ви можете за найкращою ціною у офіційного дистриб'ютора компанії ПромТорг. З усіх питань, що стосуються конфігурацій, наявності та вартості вас проконсультують наші менеджери за телефоном +38 (066) 163-09-05. Доставка професійних м'ясорубок 1-3 дні. Ціна на м'ясорубку Fimar TR12/S 1ph Enterprise може змінюватися заводом-виробником. Товари доступні для продажу в кредит терміном на 3,6,10 місяців із мінімальними переплатами.