М'ясорубка Sirman TC 12 E на 220В

Характеристики М'ясорубка Sirman TC 12 E з вентильованим двигуном

  • продуктивність – 150 кг/година;
  • система ножів – Enterprise;
  • напруга – 220 В/380В;
  • реверс;
  • матеріал – алюміній;
  • потужність – 0,735 кВт;
  • параметри – 215х430х520 мм;
  • вага – 18 кг;
  • країна виробник – Італія.

Быстрый заказ

Цена: 24386 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
26506
по 8835
₴ в мес
28689
по 4781
₴ в мес
32514
по 3251
₴ в мес

Особливості обладнання

Призначення та оснащення

Електрична м'ясорубка Sirman TC 12 E ідеально підходить для використання у їдальні, кафе чи ресторані. Обладнання такого типу призначене для щоденної переробки м'яса, риби та інших харчових продуктів на фарш, багаторазового перемелювання м'ясної продукції та набивання ковбас. Пристрій оснащений міцною конструкцією з алюмінію з анодним окисленням, вентильованим двигуном, редукційним пристроєм із зубчастою передачею та вузлом у масляній ванні. Горловина та гвинт м'ясорубки виготовлені з харчового чавуну, а грати та ніж – з нержавіючої сталі. Промислова м'ясорубка Sirman TC 12 E відрізняється також відшлюваною косозубою передачею з високотемпературною обробкою, зручним ящиком для насадок та ножів та керуванням IP54 з пристроєм NVR проти випадкового включення.

Властивості конструкції та робота

Професійна м'ясорубка Sirman TC 12 E оснащена системою ножів Enterprise. Це найбільш проста і фінансово доступна конструкція, яка складається з шнека, одностороннього ножа, грат з отворами різних діаметрів і притискної гайки. Така система забезпечує мінімальне навантаження на мотор за відносно високої продуктивності. У цій моделі передбачена функція "Реверс", що дозволяє вирішити проблему намотування жил на шнек.

Використання м'ясорубки Sirman TC 12 E

Рибу чи м'ясо очищають від кісток, нарізають на шматочки масою трохи більше 0,1 кг. З продукту, що переробляється, видаляють сполучні тканини і сухожилля. Перероблений продукт з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхаємо до шнека, що обертається. Продукт, що захоплюється шнеком, проходить послідовно через набір ріжучих інструментів.

Важливі правила роботи

Тривала робота м'ясорубки вхолосту (без завантаження продукту) не допускається, оскільки при сухому терті, що виникло, затиснуті ножі і решітки виходять з ладу. При інтенсивному використанні приладу його потрібно зупинити та дати охолонути 15 хвилин. Також необхідно щодня проводити очищення пристрою.

Купити професійну м'ясорубку TC 12 E

Купить электрическую мясорубку Sirman TC 12 E (Сирман, Италия), вы можете по лучшей цене у официального дистрибьютора – компании ПромТорг. По всем возникающим вопросам, касательно конфигураций, наличия и стоимости вас проконсультируют наши менеджеры по телефону +38 (066) 163-09-05. Срок гарантии на комплектующие - 12 месяцев. Доставка профессиональных мясорубок 1-3 дня. Стоимость на мясорубку Sirman TC 12 E может меняться заводом изготовителем.