Шафа для сухого дозрівання м'яса

►Кращі ціни від виробника на шафи дозрівання (ферментації) та витримки м'яса ✔ 100% гарантія якості ✔ доставка по Україні ✔ продаж в кредит ✔ сервіс

Купити шафу для сухого дозрівання м'яса

Шафи для дозрівання м'яса використовуються на підприємствах громадського харчування для зберігання та витримки м'яса, що надає йому м'якості та поживності. Після ферментації (дозрівання) продукт стає також значно ніжнішим і смачнішим. Дозрівання м'яса може відбуватися від кількох днів до місяця. Цей процес роблять у спеціальних холодильних камерах за певної температури і вологості.

В асортименті компанії ПромТорг Україна представлений асортимент шаф для дозрівання м'яса зі скляними дверима, що дозволяє не лише спостерігати за процесом ферментації, а й використовувати обладнання як вітрину у своєму закладі. На все обладнання надається гарантія від виробника. Купити шафу для дозрівання м'яса можна також у кредит або лізинг терміном на 3,6 та 10 місяців на вигідних умовах. Наші менеджери допоможуть підібрати відповідну модель та грамотно проконсультують з будь-якого питання. Щоб оформити закз, потрібно залишити заявку на сайті або зателефонувати за номером +38(066)1630905. Ми організовуємо оперативну доставку по всій Україні, гарантійне та сервісне обслуговування. 

Особливості шаф для дозрівання м'яса

Не ферментовані стейки часто не прожарюються досить, що перетворює їх на гумові шматки, непридатні для приготування. Тому для професійної кухні ресторанів купують шафи для дозрівання м'яса , що дозволяють приготувати смачні та ніжні м'ясні страви. 

Сучасні шафи для дозрівання м'яса дозволяють створювати оптимальні умови для тривалої витримки та сушіння продуктів, створення найсмачніших делікатесів у ресторанах. Таке обладнання насамперед створює хороший клімат. Воно допомагає контролювати не лише температуру, а й вологість. З іншого боку, подібні камери захищають продукт від впливу сторонніх чинників, таких як повітря, вода, бактерії і т.д.

Шафи для дозрівання м'яса відрізняються високим рівнем якості та широким спектром моделей. Вони відрізняються за такими характеристиками:

  • розміром;
  • обсяг внутрішнього простору;
  • відтінок зовнішньої частини;
  • функцій;
  • набору комплектуючих.

Щоб отримати стейки, використовуються шафи для дозрівання сухого м'яса типу. Відрізані порційні шматки разом із кісточкою підвішуються у таких камерах. Усередині програмується спеціальне середовище. У шафі вбудовані датчики, які відстежують режими, стан повітря, вологість та температуру. В результаті відбувається дозрівання м'яса, при якому воно змінює відтінок зі світло-червоного на бордовий і стає м'якшим за текстурою. 

З зовнішнього боку шафи дозрівання м'яса оснащені панеллю управління з показниками клімату. Є досить компактні варіанти лише на кілька полиць. Зустрічаються вироби, повністю закриті без прозорих частин. Їх зазвичай ставлять на кухні ресторану. Основні країни-виробники обладнання для дозрівання продуктів – це Німеччина та Італія. Вони випускають якісні шафи, які служать багато років.

Продаж шаф для дозрівання м'яса

Купити шафи для дозрівання м'яса високої якості зі знижкою та гарантією від виробника можна у компанії ПромТорг. Ціна на обладнання повністю виправдана його функціональними властивостями та технічними характеристиками. За консультацією та допомогою у підборі відповідної моделі звертайтесь за телефоном +38(066)1630905.