Термостат занурювальний для вигляд FROSTY SV 120 (Італія)

Характеристики Термостат занурювальний (термопроцесор) SOUS VIDE FROSTY SV120

  • SOUS VIDE COOKER
  • Виробник - FROSTY, Італія;
  • для приготування при низькій температурі;
  • Цифровий дисплей;
  • Налаштування часу 0-99 годин
  • t°=+5°/+99°C (допуск +-0,1°)
  • Рекомендований об'єм <30 літрів
  • Захист від сухого ходу
  • Матеріал – пластик + нержавіюча сталь.
  • Потужність – 1,5 кВт;
  • Напруга – 220 В;
  • Параметри: 145x185x290 мм.

Быстрый заказ

Цена: 10941 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
11892
по 3964
₴ в мес
12871
по 2145
₴ в мес
14588
по 1458
₴ в мес

Особливості обладнання

Оснащення термостату SOUS VIDE FROSTY SV 120

Занурювальний термостат (термопроцесор) Sous Vide FROSTY SV 120 оснащений цифровим дисплеєм для зручності експлуатації та захистом від сухого ходу, що унеможливлює зіпсувати прилад по неуважності, випадково включивши без води. Приготування їжі за допомогою системи SOUS VIDE з використанням запакованих у вакуумні пакети продуктів - найкращий метод збереження оригінального смаку інгредієнтів. Головна перевага даного методу – найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.

Призначення Су вид FROSTY SV 120

Термостат занурювальний Су вид FROSTY SV 120 призначений для використання в ресторанах та інших закладах громадського харчування. Техніка цього типу характеризується такими перевагами, як:

  • збільшення терміну придатності товарів;
  • скорочення втрат;
  • збереження вітамінів та поживних речовин;

При виробництві продуктів за технологією Су вид термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше:

  • Риба – 4-6 днів
  • Яловичина - 25-30 днів
  • Телятина - 25-30 днів
  • Свинина – 15-18 днів
  • М'ясо птиці – 10-18 днів
  • Овочі – до 45 днів

У процесі приготування м'яса за допомогою термопроцесора  FROSTY SV 120 втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій та скорочуються витрати. Крім цього, страви готуються без консервантів, стабілізаторів та загусників. Забезпечується дієтичне харчування за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.

Придбати FROSTY SV 120 SOUS VIDE

Компания ПромТорг предлагает купить термостат погружной су вид FROSTY SV 120 (Фрости, Италия) со склада по лучшей цене с гарантией от производителя. По всем возникающим вопросам, касательно конфигураций, наличия и стоимости вас проконсультируют наши менеджеры по телефону +38 (066) 163-09-05. Товары доступны для продажи в кредит или лизинг сроком на 3, 6, 10 месяцев. Также мы организовываем быструю и безопасную доставку по всей Украине и сервисное обслуживание.