Термостат занурювальний (термопроцесор) для Су вигляд Hendi 222638 iVide Junior Plus високоточний (Нідерланди)
Характеристики Термостат занурювальний для Су вигляд Hendi 222638 iVide Junior Plus
- Виробник – Hendi, Нідерланди;
- Об'єм до 45 літрів;
- Температура від 5° до 99°
- Точний термостат Sous Vide із контролем температури;
- 4-дюймовий сенсорний екран;
- Таймер: від 1 хвилини до 99 годин;
- Управління через WiFi із додатком iVide;
- Захист від роботи за відсутності води;
- W кейс для перенесення у комплекті;
- Потужність – 1,5 кВт;
- Напруга – 220В;
- Розміри: 159x121x285 мм.
Быстрый заказ
- Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
- Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
- Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
- Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
рассрочка
до 10 мес
- Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
- Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
на 3 мес. | на 6 мес. | на 10 мес. |
26369 по 8789 ₴ в мес |
28541 по 4756 ₴ в мес |
32346 по 3234 ₴ в мес |
Особливості обладнання
Оснащення термопроцесора для Су вигляд Hendi 222638 iVide Junior Plus
Термопроцесор для Су вигляд Hendi 222638 iVide Junior Plus оснащений точним термостатом Су вид з контролем температури та 4-дюймовим сенсорним екраном з високою роздільною здатністю. Обладнання підходить для круглих або плоских судин з мінімальною глибиною 16,5 см. Найвища продуктивність досягається в резервуарах до 45 літрів. Робоча температура від 5 ° C до 99 ° C, точність 0,07 ° C. Пристроєм можна керувати через WiFi завдяки додатку iVide. Передбачено захист від роботи пристрою за відсутності води та W кейс для перенесення.
Призначення Hendi 222638 iVide Junior Plus
Обладнання Су вид Hendi 222638 iVide Junior Plus призначене для використання у ресторанах та інших закладах громадського харчування. Дане обладнання характеризується такими перевагами, як:
- збільшення терміну придатності;
- скорочення втрат;
- збереження вітамінів та поживних речовин;
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше:
- Риба – 4-6 днів
- Яловичина - 25-30 днів
- Телятина - 25-30 днів
- Свинина – 15-18 днів
- М'ясо птиці – 10-18 днів
- Овочі – до 45 днів
В процессе приготовления мяса с помощью термостата погружного для Су вид Hendi 222638 iVide Junior Plus потеря веса значительно уменьшается, тем самым увеличивая количество порций и сокращаются издержки. Кроме этого, блюда готовятся без консервантов, стабилизаторов и загустителей. Обеспечивается диетическое питание, за счет снижения количества соли, насыщенных жиров и т.д.
Купить термостат Sous Vide Hendi 222638 iVide Junior Plus
Компания ПромТорг предлагает купить погружной термостат Sous Vide Hendi 222638 iVide Junior Plus (Хенди, Нидерланды) со склада по лучшей цене с гарантией от производителя. По всем возникающим вопросам, касательно конфигураций, наличия и стоимости вас проконсультируют наши менеджеры по телефону +38 (066) 163-09-05. Товары доступны для продажи в кредит или лизинг сроком на 3, 6, 10 месяцев. Также мы организовываем быструю и безопасную доставку по всей Украине и сервисное обслуживание.