Термостат занурювальний (термопроцесор) для су HURAKAN HKN-SV12 (Китай)

Характеристики Термостат занурювальний (термопроцесор) для Су вид HURAKAN HKN-SV12

  • Виробник – HURAKAN, Китай;
  • Робоча температура 5°С...90°С
  • Оптимальний робочий об'єм 15 л;
  • Цифрова панель керування;
  • Об'єм ємності, що використовується 6-15л;
  • Швидкість перемішування: 8 л/хв;
  • Температурний діапазон до 90°;
  • Потужність – 1,2 кВт;
  • Напруга – 220 В;
  • Габарити 396x93x115 мм.

Быстрый заказ

Цена: 4818 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
5236
по 1745
₴ в мес
5668
по 944
₴ в мес
6424
по 642
₴ в мес

Особливості обладнання

Оснащення апарату sous vide HURAKAN HKN-SV12

Професійний термостат занурювальний sous vide HURAKAN HKN-SV12 оснащений цифровою панеллю керування. Це обладнання використовується у закладах громадського харчування для приготування страв за методом Sous Vide. Цей інноваційний метод полягає в тепловій обробці продуктів, що попередньо поміщені в герметично запаяну упаковку без повітря, при постійній температурі.

Призначення HURAKAN HKN-SV12

Промисловий апарат низькотемпературного приготування HURAKAN HKN-SV12 призначений для делікатного, низькотемпературного приготування продуктів у вакуумній упаковці. Дане обладнання характеризується такими перевагами, як:

  • збільшення терміну придатності товарів;
  • скорочення втрат;
  • збереження вітамінів та поживних речовин;

При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше:

  • Риба – 4-6 днів
  • Яловичина - 25-30 днів
  • Телятина - 25-30 днів
  • Свинина – 15-18 днів
  • М'ясо птиці – 10-18 днів
  • Овочі – до 45 днів

У процесі приготування м'яса за допомогою занурювального термостату  HURAKAN HKN-SV12 втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуються витрати. Крім цього, страви готуються без консервантів, стабілізаторів та загусників. Забезпечується дієтичне харчування за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.

Купити термопроцесор для Су вигляд HURAKAN HKN-SV12

Компания ПромТорг предлагает купить промышленный термопроцессор для Су вид HURAKAN HKN-SV12 (Хуракан, Италия) со склада по лучшей цене с гарантией от производителя. По всем возникающим вопросам, касательно конфигураций, наличия и стоимости вас проконсультируют наши менеджеры по телефону +38 (066) 163-09-05. Товары доступны для продажи в кредит или лизинг сроком на 3, 6, 10 месяцев. Также мы организовываем быструю и безопасную доставку по всей Украине и сервисное обслуживание.