Термостат занурювальний (термопроцесор) для су HURAKAN HKN-SV12 (Китай)
Характеристики Термостат занурювальний (термопроцесор) для Су вид HURAKAN HKN-SV12
- Виробник – HURAKAN, Китай;
- Робоча температура 5°С...90°С
- Оптимальний робочий об'єм 15 л;
- Цифрова панель керування;
- Об'єм ємності, що використовується 6-15л;
- Швидкість перемішування: 8 л/хв;
- Температурний діапазон до 90°;
- Потужність – 1,2 кВт;
- Напруга – 220 В;
- Габарити 396x93x115 мм.
Быстрый заказ
- Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
- Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
- Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
- Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
рассрочка
до 10 мес
- Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
- Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
на 3 мес. | на 6 мес. | на 10 мес. |
5236 по 1745 ₴ в мес |
5668 по 944 ₴ в мес |
6424 по 642 ₴ в мес |
Особливості обладнання
Оснащення апарату sous vide HURAKAN HKN-SV12
Професійний термостат занурювальний sous vide HURAKAN HKN-SV12 оснащений цифровою панеллю керування. Це обладнання використовується у закладах громадського харчування для приготування страв за методом Sous Vide. Цей інноваційний метод полягає в тепловій обробці продуктів, що попередньо поміщені в герметично запаяну упаковку без повітря, при постійній температурі.
Призначення HURAKAN HKN-SV12
Промисловий апарат низькотемпературного приготування HURAKAN HKN-SV12 призначений для делікатного, низькотемпературного приготування продуктів у вакуумній упаковці. Дане обладнання характеризується такими перевагами, як:
- збільшення терміну придатності товарів;
- скорочення втрат;
- збереження вітамінів та поживних речовин;
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше:
- Риба – 4-6 днів
- Яловичина - 25-30 днів
- Телятина - 25-30 днів
- Свинина – 15-18 днів
- М'ясо птиці – 10-18 днів
- Овочі – до 45 днів
У процесі приготування м'яса за допомогою занурювального термостату HURAKAN HKN-SV12 втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуються витрати. Крім цього, страви готуються без консервантів, стабілізаторів та загусників. Забезпечується дієтичне харчування за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
Купити термопроцесор для Су вигляд HURAKAN HKN-SV12
Компания ПромТорг предлагает купить промышленный термопроцессор для Су вид HURAKAN HKN-SV12 (Хуракан, Италия) со склада по лучшей цене с гарантией от производителя. По всем возникающим вопросам, касательно конфигураций, наличия и стоимости вас проконсультируют наши менеджеры по телефону +38 (066) 163-09-05. Товары доступны для продажи в кредит или лизинг сроком на 3, 6, 10 месяцев. Также мы организовываем быструю и безопасную доставку по всей Украине и сервисное обслуживание.