- Об'єм діжі - 60 л
- Завантаження: 48 кг
- 2 швидкості
- Швидкість спіралі, об/хв 78/120
- Швидкість діжі, об/хв 10/15
- Тип тістомісу: спіральний
- Фіксована діжа та траверса
- 380/2.2 кВт
- Країна виробник: ITPIZZA, Італія


| на 3 міс. | на 6 міс. | на 10 міс. |
| 50217 по 16739 ₴на міс |
54352 по 9058 ₴на міс |
61600 по 6160 ₴на міс |
Тістоміс GoodFood SM60T2V380 – це потужне обладнання, призначене для якісного замішування дріжджового тіста, що використовується у приготуванні різних страв, таких як піца, булочки, пиріжки та хліб. Мікровимикач, вбудований у сітку діжі, забезпечує додатковий рівень безпеки під час експлуатації, а надійний ланцюговий привід гарантує стабільну та ефективну роботу обладнання.
Всі ключові деталі, такі як діжа, захисна сітка діжі та спіраль тістомісу, виготовлені з нержавіючої сталі, забезпечуючи тривалий термін служби та відповідність високим стандартам гігієнічності. Цей тестомес має низький рівень шуму, що зробить робоче середовище більш комфортним для користувачів.
Незнімна діжа та непідйомний робочий механізм забезпечують зручність у використанні. Об'єм діжи становить 64 літри, що дозволяє замішувати від 3 до 48 кг тесту за один цикл, а час одного замішування знаходиться в межах 12-18 хвилин. Дві швидкості обертання чаші та спіралі додають гнучкості при роботі з різними типами тесту.
Тістоміс GoodFood SM60T2V380 працює при напрузі 380 В з потужністю 3,0 кВт. Габарити обладнання становлять 840×480×1000 мм, вага – 130 кг. Пакувальні розміри 950х550х1100 мм, вага в упаковці – 140 кг. Ця модель відповідає стандартам безпеки та якості РЄ.
Компанія ПромТорг пропонує купити промисловий спіральний тістоміс GoodFood SM60T2V380 (ГудФуд, Китай) зі складу за найкращою ціною з гарантією від виробника. З усіх питань, що стосуються конфігурацій, наявності та вартості вас проконсультують наші менеджери за телефоном +38 (066) 163-09-05. Товари доступні для продажу в кредит або лізинг на 3, 6, 10 місяців. Також ми організовуємо швидку та безпечну доставку по всій Україні та сервісне обслуговування.