Неймовірна ціна на Морозильна скриня Торос-3-1,2 МХМ в Київ

Характеристики Скриня морозильна Торос-3-1,2 МаріхолодМаш

Торговельно-виробниче підприємство ПромТорг Україна за конкурентними цінами пропонує купити морозильна скриня скриня морозильна Торос-3-1,2  від компанії МаріхолодМаш (Росія). Дане обладнання підходить для будь-якого магазину та супермаркету, де необхідно зберігати та вигідно демонструвати заморожені продукти. За рахунок гнутої скляної кришки забезпечується найкраща оглядовість товару. Компанія ПромТорг Україна пропонує купити морозильну скриньку Торос-3-1,2 вже сьогодні в кредит або лізинг терміном на 3, 6, 10 місяців на вигідних умовах. З усіх питань звертайтесь до наших компетентних менеджерів за телефоном +38(066)1630905. Також, ми подбаємо про оперативну та безпечну доставку придбаного обладнання до будь-якого міста України.

Быстрый заказ

Цена: 36 ₴

Сравнительные характеристики моделей Скриня морозильна Торос-3-1,2 МаріхолодМаш

Модель Цена,грн. Купить Длина, мм Ширина, мм Высота, мм Потребление, кВт/сут. Объем, л Корзины, шт.
Торос-3-1,2
НЕТ
1180 865 1460 0 200 0
Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
Модель на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.

Особливості скринь морозильних МаріХолодМаш Торос-3-1,2

Відмінними характеристиками морозильних скринь Торос-3-1,2 є використання виключно екологічно чистих, якісних матеріалів, оснащення відмінною термоізоляцією та надійними імпортними компресорами. Ларі морозильні Торос-3-1,2  працюють у температурному режимі -12...-24°C.

Скляні гнуті кришки забезпечують кращу оглядовість вмісту товарів для покупців. Корпус зовні та зсередини виготовлений з оцинкованого фарбованого металу та зібраний методом холодного зварювання. Товстий шар пінополіуретану забезпечує ефективну теплоізоляцію. 

Передбачено систему динамічного охолодження. Це дозволяє зберігати товарні запаси протягом тривалого часу. За рахунок цілісного контуру конденсатора та випарника відсутній ризик витоку холодоагенту. Морозильна скриня Торос-3-1,2 з гнутим склом працює ефективно та безперебійно при зовнішній температурі до +35 °C.

Виробник ПромТорг Україна пропонує купити морозильну скриньку Торос-3-1,2 МХМ  вже сьогодні в кредит або лізинг терміном на 3, 6, 10 місяців на вигідних умовах. З усіх питань звертайтесь до наших компетентних менеджерів за телефоном +38(066)1630905. Також, ми подбаємо про оперативну та безпечну доставку придбаного обладнання до будь-якого міста України.

Купити подібні ларі морозильні