Промислова водяна піч Су вид GN 2/3 Hendi 225 264 (Нідерланди)

Характеристики Водяна піч Sous Vide GN 2/3 Hendi 225 264

  • виробник Hendi, Нідерланди;
  • SOUS VIDE 2/3;
  • для приготування при низькій температурі;
  • Об'єм 13 літрів;
  • Температура від 45° до 95° крок 0,1°С;
  • Корпус – білий;
  • Кришка – нержавіюча сталь;
  • Електронний термостат;
  • Таймер;
  • Потужність – 0,4 кВт;
  • Напруга – 220 В;
  • Розм. 363x335x290.

Быстрый заказ

Цена: 20463 ₴

Наша доставка по Украине
Доставка оборудования по Украине
  • Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
  • Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
  • Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
  • Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
Он-лайн
рассрочка
до 10 мес
Купить оборудование в рассрочку в Украине
  • Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
  • Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
График платежей при покупке в рассрочку
на 3 мес. на 6 мес. на 10 мес.
22242
по 7414
₴ в мес
24074
по 4012
₴ в мес
27284
по 2728
₴ в мес

Особливості обладнання

Оснащення водяної печі Sous Vide GN 2/3 Hendi 225 264

Водяна піч Sous Vide Hendi GN 2/3 225 264 оснащена електронним термостатом та таймером, що забезпечує зручність експлуатації. Приготування їжі за допомогою системи SOUS VIDE з використанням запакованих у вакуумні пакети продуктів - найкращий метод збереження оригінального смаку інгредієнтів. Головна перевага даного методу – найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.

Призначення апарату Су вигляд Hendi GN 2/3 225 264

Професійний варильний апарат Су вид Hendi GN 2/3 225 264 призначений для використання у ресторанах та інших закладах громадського харчування. Дане обладнання характеризується такими перевагами, як:

  • збільшення терміну придатності;
  • скорочення втрат;
  • збереження вітамінів та поживних речовин;

При виробництві продуктів за технологією Су вид термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше:

  • Риба – 4-6 днів
  • Яловичина - 25-30 днів
  • Телятина - 25-30 днів
  • Свинина – 15-18 днів
  • М'ясо птиці – 10-18 днів
  • Овочі – до 45 днів

У процесі приготування м'яса за допомогою апарату Hendi GN 2/3 225 264 втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій та скорочуються витрати. Крім цього, страви готуються без консервантів, стабілізаторів та загусників. Забезпечується дієтичне харчування за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.

Купити Sous Vide 2/3 Hendi 225 264

Компания ПромТорг предлагает купить промышленную водяную печь су вид Hendi GN 2/3 225 264 (Хенди, Нидерланды) со склада по лучшей цене с гарантией от производителя. По всем возникающим вопросам, касательно конфигураций, наличия и стоимости вас проконсультируют наши менеджеры по телефону +38 (066) 163-09-05. Товары доступны для продажи в кредит или лизинг сроком на 3, 6, 10 месяцев. Также мы организовываем быструю и безопасную доставку по всей Украине и сервисное обслуживание.