Промислова м'ясорубка-терка Fimar AB12/Т 1ph
Характеристики М'ясорубка-терка Fimar AB12/Т 1ph
- Виробник: Fimar, Італія;
- Продуктивність – 160 кг/година;
- Продуктивність терки – 40 кг/година;
- Система ножів - Enterprise (Ентерпрайс): 1 ніж + 1 решітка;
- Напруга 220В;
- Потужність 0,75 квт;
- без реверсу;
- Бункер – нержавіюча сталь, корпус – алюміній;
- У комплекті: решітка з нержавіючої сталі Ø 6 мм і нож, що самозаточується з нержавіючої сталі;
- Габарити: 670x300x460 мм.
Быстрый заказ

- Тарифы: обычно в несколько раз дешевле НП и Деливери. Стоимость доставки обычно зависит от региона, количества товаров и размера
- Безопасность: одна погрузка и одна выгрузка (минимальный риск повреждений)
- Скорость: получение товара на следующий день после заказа (при условии наличия на складе)
- Доверие: оплата остатка при получении на РС предприятия с помощью любой системы электронных платежей
рассрочка
до 10 мес

- Купить в рассрочку на выгодных условиях без визита в банк на условиях лизинга.
- Простые условия и быстрое оформление, которое займет 1 - 2 дня.
на 3 мес. | на 6 мес. | на 10 мес. |
38526 по 12842 ₴ в мес |
41698 по 6949 ₴ в мес |
47258 по 4725 ₴ в мес |
Особливості обладнання
М'ясорубка професійна Fimar AB12/Т 1ph використовується на професійній кухні та підприємствах торгівлі м'ясною та рибною продукцією для подрібнення свіжого м'яса та риби до стану фаршу. Відрізняється міцністю конструкції корпусу, невибагливістю в роботі та компактними розмірами. Ідеальний варіант для невеликих кухонь та торгових точок з обмеженою площею.
Всі внутрішні елементи м'ясорубок Fimar AB12/Т 1ph виготовлені з нержавіючої сталі. М'ясорубки прості в експлуатації та управлінні. Міцні та надійні, легко розбираються, що значно полегшує чищення та обслуговування. Займають мінімум місця. Бункер виготовлений із нержавіючої сталі, корпус - алюміній. Система ножів – Enterprise. Напруга 220 В. Передбачена функція тертя.
Використання м'ясорубки Fimar AB12/Т 1ph
Продуктивність м'ясорубки Fimar AB12/Т 1ph до 160 кг готового фаршу на годину та до 40 кг на годину тертих продуктів. Тривала робота м'ясорубки вхолосту (без завантаження продукту) не допускається, оскільки при сухому терті, що виникло, затиснені ножі і решітки виходять з ладу. При інтенсивному використанні приладу його потрібно зупинити та дати охолонути 15 хвилин. Також необхідно щодня проводити очищення пристрою.
Купити професійну м'ясорубку Fimar AB12/Т 1ph
Придбати електричну м'ясорубку Fimar AB12/Т 1ph (Фімар, Італія), ви можете за найкращою ціною у офіційного дистриб'ютора компанії ПромТорг. З усіх питань, що стосуються конфігурацій, наявності та вартості вас проконсультують наші менеджери за телефоном +38 (066) 163-09-05. Доставка професійних м'ясорубок 1-3 дні. Ціна на м'ясорубку Fimar AB12/Т 1ph може змінюватися заводом-виробником. Товари доступні для продажу в кредит терміном на 3,6,10 місяців із мінімальними переплатами.