- Виробник: Hendi, Нідерланди;
- Місткість дека:4x 429x345 мм
- Відстань між рівнями: 74 мм
- Електромеханічна панель керування
- Підключення: електрика;
- Напруга: 220 В
- Потужність 3,1 кВт
- Габарити: 590x709x(В)589 мм
Найкращі ціни на пароконвектомати ✔ 100% гарантія якості ✔ доставка по Україні ✔ продаж в кредит ✔ сервіс
Ви шукаєте найкращий спосіб підвищити ефективність вашої кухні? Бажаєте покращити процес готування та досягти ідеальних результатів? Тоді вам потрібно придбати пароконвектомат!
Пароконвектомат - це інноваційний пристрій, що поєднує переваги парової печі та конвекційної духовки. З його допомогою ви зможете приготувати широкий спектр страв - від випічки та запіканок до м'ясних та рибних страв. Кожна страва буде приготована рівномірно та зі збереженням смаку та поживних речовин. Придбання пароконвектомату – це інвестиція у ваш бізнес чи домашню кухню. Ви заощадите час та ресурси завдяки енергоефективності та швидкому нагріванню. Завдяки точному контролю температури та вологості, ви зможете досягти ідеальних результатів щоразу.
Пароконвектомат – це не тільки інструмент для приготування, але й ключ до розширення ваших кулінарних можливостей. Приготуйте неймовірні страви, порадуйте себе та своїх гостей новими кулінарними шедеврами. Не пропустіть можливість купити пароконвектомат та відкрити для себе нову гастрономічну епоху!
Професійний пароконвектомат здатний замінити 70% теплового обладнання на професійній кухні . Адже ці прилади дозволяють приготувати безліч різноманітних страв за короткий проміжок часу. На відміну від пароконвекційної печі, крім випічки, у пароконвектоматі можна приготувати варені, тушковані, пасеровані, смажені страви і т.д. Він також дозволяє приготувати кілька різних страв одночасно. А також у пароконвектоматі при відповідному режимі подача пари регулюється автоматично та здійснюється протягом усього сеансу приготування. Такі умови дозволяють готувати гарячі соковиті страви.
Відмінною рисою пароконвектомату є багатофункціональність, здатність працювати в режимі:
За видом харчування пароконвектомати бувають:
Вибір найвигіднішого варіанту залежить від наявності у Вас того чи іншого джерела живлення. Однак найпопулярнішими та енергоефективними є електричні моделі. Вони випускаються багатьма європейськими виробниками професійного харчового обладнання.
За способом пароутворення пароконвектомати діляться на:
У професійних пароконвектоматах з бойлерною системою пароутворення нагрівання води відбувається в парогенераторі, який розміщують усередині обладнання. Бойлер є скляною або керамічною ємністю з нагрівальним елементом. При нагріванні води в ємності утворюється пара, яка через спеціальний отвір надходить у робочу камеру. А в інжекторній системі пароутворення вода розпорошується на нагрівальні елементи, як правило, кругового виконання. За рахунок того, що вода розпорошується дуже дрібними частинками, а температура ТЕНу дуже висока, відбувається практично миттєве утворення пари.
Коли ви вирішите купити пароконвектомат, зверніться до перевіреного постачальника компанії ПромТорг. Ми пропонуємо широкий вибір моделей з різними функціями та гарантуємо якісне та надійне обладнання, яке прослужить вам довгі роки. Головна перевага пароконвектоматів, купити які ви можете за вигідною ціною, - це можливість приготування різної кількості страв за один захід. Це дозволяє знизити витрати електроенергії та часу, без втрати якісних характеристик та корисних речовин продукції.
Ми пропонуємо чотири види даного обладнання:
Разом із пароконвектоматом ви можете купити лінію роздачі , а також електромеханічне обладнання за вигідними цінами.
Виробник PromTorg Україна пропонує купити пароконвектомат в розстрочку вже сьогодні за доступною ціною. Все обладнання доступне для вас у кредит або лізинг терміном на 3, 6, 10 місяців із мінімальними переплатами. З усіх питань наявності, доставки та вартості звертайтесь до наших менеджерів за телефоном +38(066)1630905. Також ми організовуємо безпечну та швидку доставку по Україні та гарантійне та сервісне обслуговування. Пароконвектомати сертифіковані та відповідають стандартам якості, що висуваються до технологічної техніки для підприємств харчування.